Samsung Galaxy S9 va debuta la MWC. Galaxy X nu va fi lansat anul acesta

11 янв. 2018, 13:00
522

În ciuda zvonurilor, Samsung nu a anunţat Galaxy S9 în cadrul CES 2018.

CEO-ul companiei, DJ Koh, a confirmat că nu vom vedea noul flagship până la Mobile World Congress, modelul de anul acesta urmând să debuteze la mai puţin de un an de la lansarea lui Galaxy S8. Acesta a confirmat din nou planurile companiei pentru un dispozitiv cu ecran pliabil, însă cu siguranţă nu vom vedea pe piaţă un smartphone de acest gen înainte de 2019.

Galaxy S9 nu a fost confirmat după nume, însă DJ Koh a declarat că următorul telefon de top va fi prezent la târgul din Barcelona, la sfârşitul lunii februarie. Având în vedere că Galaxy S8 a fost prezentat în martie, după ce MWC s-a terminat şi lansat pe piaţă în aprilie, este posibil să vedem o lansare în luna martie, la doar 11 luni după apariţia modelului precedent.

Nu avem noi informaţii despre noul Galaxy S9, însă zvonurile sugerează dimensiuni reduse, cu margini şi mai subţiri deasupra şi sub display, chipset-ul Snadpragon 845 în SUA şi Exynos 9810 în restul lumii, 6 GB memorie RAM, o cameră foto îmbunătăţită, cu sistem dual pe S9+ şi 6 GB memorie RAM. În termeni de design, telefonul va fi similar cu S8, senzorul de amprentă de pe spate fiind mutat însă într-un loc mai confortabil, sub lentila camerei foto.

Samsung nu se fereşte să vorbească şi despre alte proiecte, precum dispozitivul cu ecran pliabil despre care tot auzim sub numele de „Galaxy X”. Se pare că acesta va fi integrat în gama de smartphone-uri „Note”, însă compania nu se grăbeşte să îl aducă pe piaţă înainte ca experienţa de utilizare să se ridice la standardele cele mai înalte. Iniţial, DJ Koh a confirmat o lansare în cursul anului 2018, însă acum acesta sugerează că vom vedea dispozitivul mai degrabă în 2019.

Este posibil ca modelul cu ecran pliabil să fie o ediţie limitată a lui Galaxy Note10 (poate că îi vor spune Galaxy NoteX, pentru a coincide cu numele de cod?), care va debuta la un preţ mare şi va dispărea de pe piaţă după o perioadă, urmând ca generaţia următoare să rafineze design-ul. Aceasta nu ar fi prima dată când Samsung apelează la o astfel de strategie, Galaxy Note Edge fiind primul telefon Samsung cu ecran curbat la margine, anii următori aducând dispozitivele S6 şi S7 Edge. Acum, după mai bine de trei ani, toate smartphone-urile de top de la Samsung abordează design-ul cu margini curbate.

Nu rămâne decât să aşteptăm anunţul oficial al lui S9, ştiind cu certitudine că suntem la mai puţin de două luni distanţă de acest eveniment.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: go4it-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная