Samsung va rămâne singurul furnizor de display-uri OLED pentru Apple și în 2018

23 янв. 2018, 15:00
538

Apple și Samsung au început să colaboreze de anul trecut, când gigantul sud-coreean a devenit furnizor de panouri OLED pentru iPhone X, modelul aniversar al celor de la Apple.

În ultima perioadă s-a vorbit despre posibilitatea ca LG să intre pe fir și să se alăture Samsung pe lista furnizorilor de display-uri OLED pentru iPhone-urile din 2018, dar se pare că sunt șanse slabe.

Încă este devreme să tragem vreo concluzie clară, dar surse din lanțul de aprovizionare ale celor de la Apple, citate de China Times, afirmă că Apple se va baza și în 2018 doar pe produsele celor de la Samsung, în condițiile în care LG încă nu dispune de capacitățile de producție necesare pentru a răspunde nevoilor Apple. Samsung este în prezent cel mai mare producător de panouri OLED din lume, asigurând peste 90% din producția globală de astfel de display-uri.

Compania a inaugurat deja o linie de producție de panouri OLED și se vorbea și despre deschiderea uneia noi dedicată celor de la Apple, dar din cele mai noi informații LG va ajunge la capacitate maximă de producție abia din 2019, anul în care expiră și contractul dintre Apple și Samsung.

Samsung are deja o linie de producție de panouri OLED dedicată celor de la Apple și se pare că, până la urmă, compania americană este mulțumită de display-urile sud-coreenilor.

De cealaltă parte, aflăm că Samsung a suspendat o investiție majoră într-o nouă fabrică de panouri OLED, de aproape 1 miliard de dolari, în condițiile în care piața smartphone dă semne că va intra pe un trend negativ în acest an.

Totodată, cu această ocazie mai află că Apple va lansa în acest an două telefoane cu ecrane OLED, unul de 5,8 inci și celălalt de 6,5 inci, și încă unul cu ecran LCD de 6,1 inci.

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: mobile-news-ro
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная