Samsung vrea să accelereze lansarea flagship Galaxy Note 8 pentru iPhone 8 și nu a reușit vânzări Galaxy S8

12 июл. 2017, 11:00
1004

Două noi smartphone-pilot Samsung Galaxy și Galaxy S8 S8+ a fost destul de interesante modele. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că vânzările lor hit. Nu este, cel puțin conform unor surse din Coreea de Sud. Potrivit publicației Korea Herald, luna trecută vânzările de Galaxy S8 încetinește mai rapid decât era de așteptat.

Este raportat că Samsung este configurat pentru un anunț mai devreme de noul pilot smartphone Galaxy Note 8. Printre motivele-cheie pentru un astfel de pas nu este numai dorința de gigantul Sud-coreean va avea un avantaj fata de iPhone 8, dar slab vânzările de Galaxy S8.

Este de remarcat faptul că de la lansarea Samsung Galaxy și Galaxy S8 S8+ două luni, compania a reușit să vândă doar 9,8 milioane de smartphone-uri, comparativ cu 12 milioane de Galaxy S7, Galaxy S7 edge, furnizate de către companie pentru aceeași perioadă cu un an mai devreme. Și la 20 la sută restante este foarte îngrijorat de Samsung.

De aceea, Samsung a decis să accelereze lansarea Galaxy Note 8. Mai mult decât atât, design de plantație și multe dintre caracteristicile sale sunt împrumutate de la Galaxy S8. Ecranul dispozitivului va fi un pic mai mare decât ecranul Galaxy S8+.

Judecând după ultimele exemple, timpul de transfer de lansarea de noi produse poate fi inutil. LG G6 debutat mai devreme decât era planificat, pentru a bate Galaxy S8, dar judecând după prețul de declin în vânzările de dispozitive, nu a ajutat. Deși, Samsung această manevră poate fi mai mult succes, pentru că iPhone-ul poate începe numai în noiembrie, așa că Samsung va fi de două luni.

Pe de altă parte, printre principalele caracteristici pe care Samsung se pot aștepta atunci când promovarea Galaxy Note 8, acest lucru este doar un stylus S Pen și camera dublă. Va fi suficient pentru a concura cu iPhone jubilee 8?

Smartphone-uri in catalogul Price.md

Urmariti-ne pe Facebook

Источник: applenou-top
0 комментария Добавить
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная