Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Batoane proteice

Excelent Double Protein Bar este o soluție ideală pentru o gustare între mese sau un adaos sănătos la o dietă monotonă. Batonul conține nu unul, ci două straturi de umplutură delicioase acoperite cu ciocolată cu lapte sau iaurt într-o gamă de arome largă. Batonul proteic Excellent Double conține nutrienți valoroși care pot completa dieta zilnică sportivului. Acest bar proteic conține proteine, carbohidrați, fibre și vitamine. Ingredientul principal al acestui bar proteic sunt proteine care sunt din izolat de proteine din soia și concentrat de proteine din zer. Merită subliniat faptul că proteinele sunt un nutrient deosebit de important pentru sportivi, oameni care se antrenează din greu și sunt activi fizic, datorită nevoilor crescute acestui ingredient se asociază cu refacerea și dezvoltarea țesutului muscular. Excelent conține L-glutamina și aminoacizi cu lanț ramificat BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valină) într-un raport optim de 2:1:1. L-glutamina este un aminoacid care contribuie la dezvoltarea masei musculare, forței și rezistenței, de asemenea, susține refacerea rezervelor de glicogen, care este o formă de rezervă de stocare a glucozei - principala sursă de energie pentru mușchii care lucrează. BCAA susțin în plus dezvoltarea țesutului muscular prin stimularea proceselor de sinteză a proteinelor și contribuie la regenerarea organismului după efort fizic. Batonul conține, de asemenea, vitamine din grupa B, care susțin buna funcționare a sistemului nervos, inclusiv ajutând la reducerea oboselii. În plus contribuie la menținerea metabolismului energetic normal. Excelent este un bar proteic gustos care este întotdeauna la îndemână.
Recomandări generale:
Suplimentarea dietei cu nutrienți esențiali, inclusiv proteine, carbohidrați, vitamine, fibre.
O gustare gustoasă care poate fi consumată de persoanele active fizic și care fac exerciții intense.
Excelent poate fi folosit înainte de antrenament pentru a proteja mușchii de procesele catabolice sau după antrenament pentru a îmbunătăți procesul de regenerare.
De asemenea, poate fi consumat ca o gustare în timpul unei zile încărcate fizic și psihoemoțional, la serviciu, pe drum sau pur și simplu ca o schimbare a dietei zilnice, ca un răsfăț delicios.
Avantajele batonului proteic Excelent:
Excelent este un excelent baton proteic cu umplutură dublă, acoperit cu ciocolată cu lapte sau iaurt.
O umplutură și mai delicioasă în mai multe arome delicioase.
Sursă de proteine valoroase (25%)
Conținut ridicat de carbohidrați
Îmbogățit cu L-glutamina și aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) pentru a susține forța și rezistența musculară
Vitaminele grupa B care susțin buna funcționare a sistemului nervos, inclusiv ajutând la reducerea oboselii


Specificații principale
Producator
NUTREND
Model
EXCELENT PROTEIN BAR, 85 g
Marime
lămâie + brânză + zmeură cu merișor
Produse vizualizate