Supradyn Junior N30 (4-12ani)

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5981756
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
5981756
Toate produsele

Drajeuri Supradyn Junior 30 ursuleti gumati


Supradyn Junior reprezinta un supliment alimentar de vitamine, minerale si lecitina care sustine dezviltarea sanatoasa a copiilor cu varste suprinse intre 4 si 12 ani. Pe parcursul diferitelor perioade de crestere copiii au nevoie de un aport adecvat de substante nutritive. In anumite conditii: aport insuficient, apetitscazut, perioada de covalescenta, efort fizic si psihic intens, necesarul de micronutrienti este mult crescut.


Supradyn Junior prin formula sa completa contribuie la mentinerea in forma a copiilor de regim alimentar sau de consum energetic crescut. O tableta masticabila de Supradyn Junior combina toti micronutrientii esentiali pluslecitina, importanti in crestere, dezvoltare fizica si psihica sanatoasa.
In particular Supradyn Junior ofera: - Vitaminele din frupul B esentiale in metabolizarea glucidelor, proteinelor, lipidelor si in transformarea hranei in energie. Lecitina, un ingredient natural important in buna functionare a sistemului nervos, imbunatateste capacitatea de concentrare si memorie. Vitamina C naturala, plus zinc, cupru,fier si vitamina A pentru intarirea imunitatii. Aroma de portocale si mandarina.


Compozitie
Un ursulet gumat Supradyn Junior contine:
Vitamina A 400 μg
Vitamina D3 2,5 μg (100 UI)
Vitamina E 5 mg
Vitamina C 30 mg
Vitamina B3 (niacina) 9 mg
Biotina 75 μg
Vitamina B12 0,5 μg
Vitamina B6 1 mg
Acid folic 100 μg


Mod de administrare
Copii 4 – 12 ani, un ursulet gumat pe zi

Specificații principale
Producator
Amapharm Gmbh
Forma
gumite moi
Tara
Elvetia
Producator
Bayer AG
Tip / Subcategorie
Alte produse cu vitamine, combinații
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate