Crema picioare Teimurov 50g

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6182518
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6182518
Toate produsele

Cremă-pastă Teymurov


Remediu utilizat în caz de transpiraţie excesivă a picioarelor şi a altor regiuni ale corpului.


Produs dermatologic, care manifestă acţiune antiseptică, antibacteriană, antiinflamatoare, absorbantă, dezinfectantă, deodorizantă, cu efect de răcire


Contraindicaţii. Hipersensibilitate la componentele produsului, afecţiuni renale cronice, sarcina şi perioada de alăptare. Nu se recomandă utilizarea cremei-pastă la copii cu vârsta sub 14 ani.


Precauţii. Crema-pastă Teymurov nu se va aplica pe suprafeţe extinse ale corpului, pe răni deschise. Nu se va aplica pe pielea lezată sau iritată. Se va evita nimerirea produsului în ochi şi pe mucoase. In caz de nimerire în ochi şi pe mucoase crema-pastă se va înlătura cu un tampon de tifon şi se va spâla minuţios cu apa calda .Contine aldehida formică.


Mod de utilizare şi doze. Pentru uz extern. Crema-pastă se aplică în strat subţire pe pielea curată şi uscată a picioarelor, în regiunea pliurilor interdigitale şi pe sectoarele cu transpiraţie excesivă de 2-3 ori pe zi.


Reacţii adverse. Sunt posibile dureri de cap, greţuri, în cazuri severe - vărsături, confuzie mintală. Local este posibil prurit, durere, înroşirea pielii.


Compoziţia cremei-pastă: apă purificată, oxid de zinc, talc, glicerină, emulgator №1, acid boric, tetraborat de sodiu, acid salicilic, ulei de mintă, soluţie de aldehidă formică, hexametilentetramină.


Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricării.


Condiţii de păstrare. A se păstra la temperaturi de la 5 °C până la 25 °C. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.


Ambalaj: câte 50 g în tub plasat în cutie de carton.


Denumirea şi adresa producătorului: SRL Ternofarm, Ucraina, 46010, or. Temopol, str. Fabricinaya, 4

Specificații principale
Producator
Ternofarm SRL
Producator
Ternofarm SRL
Tip / Subcategorie
Cosmetică curativă
Tara
Ucraina
Forma
pasta
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate