Sudocrem crema 125g

farmacie.md
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6209013
Toate produsele
22106688
68106112
Contactele vânzătorului
farmacie.md
6209013
Toate produsele

CREMA DE PROTECŢIE SUDOCREM


Un produs unic care asigură protecţia complexă a pielii, zi de zi şi accelerează procesul de epitelizare, regenerare, catifeleaza şi hidratează.


RECOMANDĂRI: Pentru pielea fesieră a sugarului (schimbare scutec) ca protecţie împotriva substanţelor iritante din urină şi fecale; Pentru zonele irifate şi înroşite ale pielii; Pentru arsurile şi degeraturile uşoare; Pentru calmarea simptomelor cauzate de înţepături şi muşcaturi; Pentru pielea cu tendinţe acneice; După ras şi depilare, i entru pielea decubită; Pentru pielea cu suprafaţa aspră.


PROPRIETĂŢI: Oxidul de zinc determină contracţia ţesuturilor, reducînd astfel pierderea fluidelor şi sporeşte reaenerarea pielii; Benzoat de benzii şi Ci- namat de benzii stimulează dezvoltarea celulelor epi- teliale, accelerează procesul de epitelizare; Alcoolul benzilic inhibă dezvoltarea bacteriilor (acţiune anti- bacteriană) şi elimină senzaţia neplăcută de arsură; Lanolina catifelează şi hidratează, ajută la menţinerea hidratării pielii.


MOD DE UTILIZARE: Crema se aplică pe piele într-o cantitate mică într-un strat subţire şi se masează cu mici mişcări circulare pînă cînd Sudocrern dispare, lăsînd o peliculă translucidă.


Dacă zona are culoarea albă după aceea, aplicaţi mai puţin data viitoare. In caz de necesitate crema se reaplică. în cazul sugarilor crema se aplică la fiecare schimbare a scutecului.


CONTRAINDICAŢII: Sudocrem este folosit de peste 80 de ani de milioane de cadre medicale, mămici şi tătici de pretutindeni, avînd o formulă hipoa- lergenică şi bine tolerată. Este contraindicat în caz de hipersensibilitate (alergie) la componentele cremei.


COMPONENTĂ: Pasta cremoasă conţine Oxid de zinc, Benzoat de benzii, Cinamat de benzii, Alcool benzilic La- nolină. Parafină lichidă, Ceară parafini- că, Ceară de albine, Ceară microcrisţalină, Acetat de finalii, Propilenglicol, Acid citric, Hidroxianişol buti- lat, Sorbitan sesquioleat, Extract de levănţică.


CONDIŢIILE DE PĂSTRARE: A se păstra la temperatura camerei. După deschidere, crema poate fi folosită timp de 12 luni.


VOLUMUL: 60g, 125 g Termenul de valabilitate şi seria sunt indicate pe ambalaj.


PRODUCĂTOR: Forest.Tosara Ltd., bloc 146, Baldoyle Industrial Estate, Grange Rd, Dublin, 13, Irlanda.


IMPORTATOR: „Tetis International Co” SRL,


Chisinău, str. Calea Orheiului, 103/3

Specificații principale
Producator
Actavis SRL (prod.: Sindan-Pharma SRL, SC, Romania)
Forma
cremă
Producator
Actavis SRL (prod.: Sindan-Pharma SRL, SC, Romania)
Tara
Irlanda
Tip / Subcategorie
Cosmetica Copilului
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate