Căști cu fir Sennheiser HD 25 Plus

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6248577
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6248577
Toate produsele
Datorită greutății sale ușoare și capacităților de ascultare cu o singură ureche, HD 25 Plus este o căști de monitorizare indispensabilă. HD 25 Plus Closed-Back este o căști de monitorizare profesională special concepută, care asigură o atenuare ridicată a zgomotului ambiental.
Aceste căști sunt capabile să gestioneze niveluri ridicate de presiune acustică și sunt extrem de robuste. Sunt excepțional de bune pentru medii zgomotoase, cum ar fi strângerea de știri, consolidarea sunetului, monitorizarea studioului și testarea echipamentelor audio. Ideal pentru cinematografi și DJ, acestea sunt adevărate căști profesionale.

Impedanța de 70 Ohm permite HD25 să joace decent din majoritatea surselor, inclusiv din cele portabile - deși este puțin probabil ca un smartphone obișnuit să-și dezvăluie întregul potențial.
Dispune de căști legendare DJ cu 28 de ani de istorie; izolarea fenomenală a zgomotului, comparabilă cu modelele din canal; construcție extrem de ușoară și fiabilă; design ergonomic, perne moi pentru urechi - totul pentru confortul unei ascultări îndelungate; sunet echilibrat, uniform, ideal pentru monitorizarea și detectarea imperfecțiunilor în înregistrările sonore; bas gros, detaliat și expresiv pentru un control eficient al loviturii și al tempo-ului muzicii; o ușoară tendință spre un sunet întunecat oferă o muzicalitate plăcută, reduce oboseala; compatibilitate cu echipamente profesionale: SPL ridicat, rezistență la suprasarcină, un adaptor de 6,3 mm pe fir este inclus; cablu detașabil de 1,5 m, armat cu miez de oțel; set extins: un cablu răsucit extensibil până la 3 m, tampoane de ureche din velur înlocuibile și o husă de transport convenabilă.
Carcasă
Lungime cablu
1.5 m
Tip căști
on ear
Scopul
DJ/pentru acasă
Mod de folosire
pe cap
Material pernă
stofă
Audio
Răspuns în frecvenţă
Sensibilitate
120 dB
Rezistenţă
70 Om
Numărul de emițători pe partea
1
Putere maximala
200 mW
Frecvența minimă
16 Hz
Frecvența maximală
22000 Hz
Informaţii generale
Greutate
140 g
Garanţie
24
Case/pungă pentru depozitare
da
Producător si model
Producator
Sennheiser
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate