Ceas inteligent Garmin fēnix 7X Sapphire Solar (010-02541-27)

maximum.md
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6416690
Toate produsele
22 54 54 54
Contactele vânzătorului
Chisinau, bul Gagarin, 16
maximum.md
6416690
Toate produsele
O nouă versiune a seriei Garmin Fēnix de ceasuri multisport cu încărcare solară.
Fenix ​​​​ este construit pentru medii dure, astfel încât designul reflectă focalizarea gadgetului.
Garmin promite noi oportunități în aproape toate segmentele de interacțiune cu noul produs. Producătorul adaugă noi funcții pentru a face urmărirea mai precisă, îmbunătățește lucrul cu hărți, în special pentru pasionații de sporturi de iarnă. Există, de asemenea, noi oportunități pentru bicicliști și alergători.

Ceasul are un display tactil Memory-in-Pixel (MIP), care elimină multe neajunsuri: ecranul are unghiuri bune de vizualizare în interior și în exterior în lumină puternică. Este deosebit de convenabil să vizualizați datele intermediare pe un astfel de ecran în timp ce înotați.

Noutatea este compatibilă cu smartphone-urile de pe sistemele de operare Android și iOS, vă permite să vizualizați notificări și să răspundeți la unele notificări cu șabloane gata făcute (doar pentru telefoanele Android). Sistemul de plată fără contact Garmin Pay este disponibil.
Există, de asemenea, un player de muzică încorporat cu suport pentru sincronizarea listelor de redare Wi-Fi offline cu Spotify, Deezer sau Amazon Music. Pe exemplul lucrului cu Spotify, s-a dovedit că împerecherea căștilor este mai rapidă decât cu modelele Garmin anterioare, ceea ce este frumos.

Proiecta
Designul robust și modern include un afișaj tactil ușor de utilizat. Ecranul este protejat de șocuri și zgârieturi de un cristal de safir premium. Carcasa ceasului este protejată de apă și șocuri.
Dispozitivul a fost testat conform standardelor militare americane pentru rezistență termică, șocuri și apă.

Aplicații sportive.
Ceasul este încărcat cu profiluri de activitate pentru alergare, înot, ciclism, drumeții, canotaj, schi, golf, surfing, alpinism în interior și multe altele.
Dispozitivul oferă antrenamente vizuale animate pentru yoga, Pilates, precum și antrenament de forță și cardio, care pot fi vizualizate pe ecranul ceasului. Puteți alege dintre antrenamente animate preîncărcate sau puteți descărca antrenamente suplimentare din comunitatea online Garmin Connect.
În plus, ceasul vă poate oferi recomandări pentru optimizarea echilibrului energetic și al fluidelor al corpului, vă poate ajuta să mențineți ritmul potrivit și să vă ofere sfaturi în funcție de panta pistei în timpul alergării de fond.

Senzori
Vizualizați opțiuni avansate de antrenament, inclusiv dinamica alergării, recomandări de recuperare și multe altele. Dispozitivul afișează, de asemenea, VO2 max ajustat pentru condiții de căldură și altitudine mare.
Monitorul de ritm cardiac încorporat vă va avertiza dacă ritmul cardiac este prea mare sau prea scăzut. Veți putea evalua intensitatea încărcăturii chiar și în timpul antrenamentului sub apă. În plus, ceasul monitorizează fazele de somn și nivelul de stres.

Navigare
Utilizarea mai multor sisteme globale de navigație prin satelit (GPS, GLONASS și Galileo) vă permite să urmăriți locația în condiții mai dificile decât cu un singur sistem GPS.
Folosiți senzori în timp ce navigați: un altimetru pentru a vizualiza datele de altitudine, un barometru pentru a monitoriza vremea și o busolă electronică cu trei axe.
Dispozitivul include hărți topografice, precum și nume de piste și niveluri de dificultate pentru 2.000 de stațiuni de schi din întreaga lume. De asemenea, oferă acces la hărțile color CourseView pentru 41.000 de terenuri de golf din întreaga lume.

Comunicarea cu lumea exterioară.
Ceasul se sincronizează cu smartphone-ul și vă permite să primiți e-mailuri, mesaje text și alerte chiar pe ecranul ceasului.
Plata fără contact Garmin Pay cu furnizorii participanți vă permite să plătiți rapid și comod pentru achiziții.
Stocați până la 2000 de melodii sau accesați aplicații de streaming de la servicii compatibile, inclusiv Spotify, Deezer și Amazon Music; asculta muzică prin căști bluetooth.
Descărcați cadrane de ceas, câmpuri de date, aplicații și widget-uri din magazinul Connect IQ.
Imagine
Tip display
MIP
Ecran LCD
da
Protecția ecranului
sticlă de safir
Display
capacitive multitouch screen
Diametrul / diagonala ecranului
36 mm
Rezolutie ecran
Memorie
Memorie internă
32 GB
Numărul de melodii în memorie, până la
2000
Funcţii
Elemente funcționale
barometru; alarmă; indicator de apel; căutarea smartphone; afișarea notificărilor; gestionarea muzicii; vibrație;
Monitoring sănătății
măsurarea VO2 max; măsurarea puls; controlul stresului; monitor de somn; pedometru;
Principale
Descrierea produsului
ceas inteligent pentru sport
Gestiunea de la smartphone
Garmin Connect Mobile
Conectori
Conectare fără fir
Bluetooth; GPS; NFC; Wi-Fi;
Comunicaţii
ANT+
da
Baterie
Timp de lucru (+GPS)
63 zile
Timp de lucru
28 zile
Timp de lucru (muzica+GPS)
16 ore
Timp de lucru în regim eco
90 zile
Timp de lucru de la alimentare solară
37 zile
Încărcare solară incorporabilă
da
Informaţii generale
Rezistent la praf / apă
da
Lățimea brățării
26 mm
Culoarea curelei
negru
Culoare
negru
Rezista la presiune
10 atm
Dimensiuni (LxÎxA)
Material carcasă
titan / polimer
Brățară detașabilă
da
Greutate cu curea
89 g
Altele
Garmin Pay, lanterna
Greutate
61 g
Garanţie
24
Material brățară
titan / silicon
Producător si model
Producator
Garmin
Produse Asemănătoare
Produse vizualizate