Ne pare rău,
acest produs
nu este în stoc
Vizualizează toate produsele din categoria Băuturi isotonice

UNISPORT - băutură sportivă hipotonică ușor mineralizată. UNISPORT este îmbogățit cu substanțe funcționale, cum ar fi L-carnitină, L-alanină și taurină. Este recomandat în special sportivilor pentru hidratare și refacerea sărurilor minerale perdute în timpul antrenamentului, precum și energie în timpul efortului. Spre deosebire de băuturile izotonice, care sunt concepute special pentru situații cu cerințe fizice și termice extreme, UNISPORT este băutură hipotonă și, prin urmare, permite un consum practic nelimitat,

1000 ml = 70 litri de băutură preparată

Eficiența băuturii hipotonice UNISPORT;

L-carnitină -  substanță naturală care este sintetizată în organism din aminoacizii lizină și metionină. Este considerată a fi unul dintre cele mai eficiente arzătoare de grăsimi naturale, care susține în plus rezistența fizică, furnizează energie și regenerează masa musculară. În același timp, L-carnitina este o substanță vitală care participă în așa-numitul sistem de transport, a cărui sarcină este de a transporta grăsimile în mitocondriile celulelor, unde are loc arderea. În timpul arderii, acizii grași se transformă în energie pe care o putem folosi eficient la antrenamente.

L-alanină - este un aminoacid non-esențial, care se regăsește în mod natural în spectrul beta-aminoacizilor. Este obținută din surse naturale, iar utilizarea acesteia susține creșterea forței musculare, ajută la îmbunătățirea performanțelor sportive, și crește rezistența aerobă și anaerobă. Suplimentarea cu Beta-Alanină reduce oboseala musculară, iar datorită acestui lucru acest aminoacid poate fi considerat un supliment natural, perfect și sigur care vă pregătește pentru un antrenament intens.

Taurina - este un aminoacid neesențial, care se regăsește în mod frecvent în suplimentele nutritive sau în băuturile energizante. Îndeplinește o serie de funcții în organism, care sunt esențiale pentru sportivi și persoanele active. Taurina susține funcțiile sistemulu nervos, contribuie la procesul de digerare a grăsimilor și susține reglarea volumului celular.

Doza recomandată: 10 ml de concentratse dezolvă la 600-700 ml de apă plată,administrați 1-2 porții în timpul antrenamentului. 

Specificații principale
Producator
NUTREND
Marime
Mojito
Related products
-
Produse vizualizate